Jag tycker att yrkesskola är en bra sak. Särskilt bra är det med yrkesskolor inom restaurang för då kan mat äta en riktigt god trerättersmiddag till lunch.
Eleverna på skola övar på allt därför är där fint dukat med linnedukar och linneservetter.
Till förrätt kunde vi välja silltallrik, laxpaté eller laxterrin. Jag valde givetvis silltallrik. Så gott!
Huvudrätten var antingen fisk- och skaldjurssoppa, plankstek eller fläskmedaljong med svampstuvning. Jag valde fläskmedaljongen pga svampstuvningen som inte var någon stuvning utan helt vanlig brunsås med svamp men det var gott det med.
Som om vi hade plats med efterrätt… Men det gjorde vi förstås plats åt. Haha Saffranspannacotta, pepparkakscheesecake eller ris á la Malta var valen. Jag valde cheescaken men smakade även pannacottan och den var inte dum den heller.
När lunchen var intagen och vi helst ville sova så var det dags att flytta det sista från den gamla lokalen till Skatteupplysningens nya provisoriska lokaler (ombyggnation i huset). Vi har ju ett helt gäng nya kollegor i upplysningen och de är ju bara så himla go’a. Det är nog dom jag kommer sakna som mest!
Lantpaté om jag får be! Vet inte om det innebär att det är mald lantbrukare i eller vad… 😉
Hahahahahahaha