Ytterligare en besvikelse

Efter allt prat om Brunnsparken så var mina förväntningar för höga. Visst var där vackert, visst doftade rosträdgården ljuvligt men förutom det så var där inga blommor. Rosorna sjöng på sista versen, rodrodendron var överblommad sen länge men en stor Agapant såg jag. Loppisen tittade jag knappt åt. Jag gick till de två första borden men sen vände jag illa kvickt för mögeldoften var överväldigande. Jag brukar inte reagera på mögeldoften mer än att noterar den men denna gången fick jag huvudvärk. Tråkigt för jag hade sett framemot att gå på stor loppis. Ja sen var där ju det där med Kärleken och hans matklocka. Kärleken har en matstörning, får han inte mat var fjärde timme så störs alla i hans närhet…

Vi fikade på Mandeltårtan och även det var lite av en besvikelse för dom hade slut på mandeltårtan. Men oj vilket café! Härligt härligt!

Nu blir det fikastund i förtältet.

20120722-152158.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.