1 2 3

1 2 3, pappa!
1 2 3 1 2 3 1 2 3 1 2 3 1 2 3

Ja igår var det en dag med hög semesterkänsla. Vi var inte riktigt kloka utan hoppade i poolen som hade den fantastiska temperaturen av 18 grader. Ja det var inte varmt men det var varmare än förra årets första dopp för då var det bara 16 grader i havet när jag hoppade i.
1 2 3 1 2 3

Så här års kommer det många kommentarer som gör mig både arg och ledsen. Jag tror inte att de som kommer med kommentarerna menar något illa men det är som med negerbollar, man använder bara inte det ordet för det kan såra. Det är precis likadant med bikiniångest, gömma sig i vassen och liknande kommentarer. Jag älskar sommaren! Jag älskar att bada! Jag älskar att sola! Jag tänker inte gömma mig i vassen oavsett vad! Jag tänker inte sluta bada för att det svämmar över när valen ska i! Jag tänker inte sluta använda bikini när jag solar för jag vill känna solens strålar över hela kroppen och min mage behöver också bli solkysst! Jag vägrar bli tvingad till att skämmas! Livet är alldeles för kort för att inte njuta av de sommardagar vi får och livet är alldeles för kort för att stå i vassen och längta efter det som tydligen bara är för er som uppfyller samhällsnormen! Det som gör mig mest förbannad är att det är träningsgurus, PT:s och smala människor som oftast använder sig av dessa uttryck. Så till alla er som använder er av dessa fraser och uttryck – FUCK OFF! Och ni träningsgurus och PT:s om er affärsidé går ut på att få andra att må dåligt så ni kan få bygga upp dem som ni anser att vi människor ser ut så suger er affärsidé! Om ni smala människor som använder dessa fraser och uttryck ni måste må så sjukt dåligt om ni tror att ni kommer må bättre för att ni får andra att må dåligt, ta hand om dig själv istället för att klanka på andra!

Jag är väldigt trött på att göra detta inlägg varje sommar men varje sommar så behövs inlägget! Varje sommar ska det kommas i form för beachen. Vet ni vad som behövs för att ha en beachbody? Det behövs en kropp, badkläder och en strand! Svårare än så är det inte! Så sluta nu upp med dumheterna att säga åt folk att gömma sig i vassen!
Heja dom! Heja mig! Sommarångest Jag tänker, jag funderar, jag förundras

1 2 3 1 2 3

Här hemma fortsätter vi ha roligt och busa för livet går ut på att ta tillvara på dagarna!
1 2 3

Och vad är väl roligare än att busa med vatten?
1 2 3

Sprid kärlek och glädje för det behöver vi alla mer av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.