11 timmar, give and take

Man skulle kunna tro att jag skulle vara lite sliten idag efter en hel helg med firande men nej det är inte så farligt. Det kan iofs bero på att jag somnade i soffan igår när sista gästerna gick hem eller ja tekniskt sett kan det varit så att jag somnade redan innan de kört hem. Klockan var nog runt 18 och någonstans efter det har jag gått och lagt mig i sängen för det var där jag vaknade elva timmar senare. Ja idag var det inte jättesvårt att kliva upp för jag var verkligen utsövd, ja jag hade nog kunnat sova längre för det är lite antingen eller med min sömnförmåga.
Vet ni vad jag tror? Jo om alla människor på vår jord hade fått sova skönt och tills de var riktigt utsövda ja då hade det funnits mindre elakheter och krig i vår värld för när man är riktigt utsövd så orkar man med andras bullshit mycket bättre och man vill göra något kreativt inte kriga och slå sönder. Så ja det är nog min önskan åt världen, mer skön sömn åt folket.
Nu ska jag luta huvudet mot jackan och sova mig genom Skåne och mot Simrishamn.

IMG_7708.JPG

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.