Träningsvärk i skrattmusklerna

Så är Kärleken firad rejält. Massa mat som sig bör, massa go’dricka men framförallt massa skratt och vänskap. Det är så underbart att skratta så tårarna rinner, mer än en gång i kväll har vi skrattat så där så man får snurra ihop benen, hålla sig för kinderna, vika sig dubbelt och bara låta skrattet få ta den plats det behöver. Underbart!
Kärleken fick goda presenter, en stor låda med öl men roligast var definitivt de sex lådor skumtomtar som Kärleken fick. Kärleken älskar skumtomtar och kan lätt sätta sig i en låda själv, på en kväll. Klockren present! Haha
Vi är lyckligt skattade som har förmånen att ha vänner och familj att umgås med, alla har ju faktiskt inte det. Härligt att ha svägerskan här så vi kunde kramas lite med henne. Vi gör det för sällan men så jobbar hon ju också som en tok.
Kvällen är över, barnen sover sen många timmar tillbaka, borden är röjda och diskmaskinen är körd, lugn och ro vilar över den Nihlénska villan. Jag är inte redo för sängen än så jag sitter i soffan och tittar på Netflix. Kärleken sover i andra soffan och där tror jag att han får sova i natt. Vem vet kanske jag också sover i soffan i natt, jag gjorde ofta det förr när jag bodde själv. Det är skönt och jag ligger mer stilla i soffan så sömnen blir bättre, undras vad som gör att det blir så.
Men Netflix alltså, galet bra!

IMG_7686.JPG

IMG_7693.JPG

IMG_7694.JPG

IMG_7692.JPG
Tänk att jag inte en enda gång tänkte på att ta fram kameran och inte brydde mig nämnvärt om att mobilen dog. Tror allt att det är ett riktigt sundhetstecken. Här och nu!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.