2 dagar kvar

DSC_5445 DSC_5447 DSC_5451 DSC_5453

Det är tisdagkväll och jag sitter som vanligt uppkrupen i soffan i den vanliga pyjamasmunderingen. Tisdagskvällarna har blivit min favorittidpunkt på veckan. Dagen innan jag får vara hemma när andra går till jobbet, dagen då min väckarklocka inte ringer, dagen då jag bara får lov att vara.
Jag sitter och tittar mig omkring i mitt hem och jag njuter. Visst här ligger rentvätt på vardagsrumsbordet, det behövs dammsugas och tvättställningen ska tillbaka till sin plats men det är mitt hem. Jag njuter av ljusen som brinner, julvärmen som finns i rummet och skenet från rumsgranen. Jag suckar nöjt och inser att jag har två dagar kvar att arbeta detta året och sen ska jag inte tillbaka till jobb förrän den 13 januari 2015. Som jag ska njuta av de lediga dagarna!

Nu ska jag öppna kuvertet från min chef och se vad årets julklapp från jobb ska bli.

2 kommentarer

    • Va kul att ha en sån tävling! Tyvärr så hoppar jag denna tävlingen, ingen av pojkarna har rätt storlek för de gosiga tofflorna.
      Jag tittar in en annan dag!

      Kul att du hittade hit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.