Vikarierande tomte och en latte

DSC_5424

DSC_5428
Igår körde jag ett vik för tomten. Det fanns ett litet paket med Marias namn på som var tvunget att nå henne innan jul för annars hade det kommit efter jul och det går ju inte för sig, så jag ställde upp för tomten och axlade ansvaret att leverera julklappen.

DSC_5426
Maria blev glad men helt ärligt vet jag inte om hon var gladast för att få en oväntad julklapp eller för innehållet. haha

Själv fick jag en stund att dricka en latte, äta en god popcorn bar och snacka och skratta bort några timmar med en av våra bloggare. Det är med stolthet som jag säger vår bloggare för hon har valt att blogga hos oss, i vår lilla bloggportal. Maria hoppade på redan när jag bara funderade på om vi kunde starta en bloggportal. Maria som är som en vän som det var längesen jag träffade men som vi plockade upp precis där vi slutade sist, bara det att vi inte är vänner sen länge tillbaka utan ”bara” blogglandiavänner. Alltså det bloggen har gett mig är inget som mitt jobb kan sätta ett pris på!

DSC_5429

By the way, ta inte Gingerbread Latte på Starbucks om ni inte är löjligt förtjusta i brända pepparkakor

 

2 kommentarer

 1. Hahaha!! Jag kan meddela att jag blev väldigt glad över en överraskningsjulklapp men ööööverlycklig över innehållet!!!!
  Och vi kan väl passa på att varna folk som inte vill ha en sockerchock från att beställa Toffee-kaffet också – sockersött så in i bomben!!
  Men hur lyckades du få ett RUSKIGT BRA foto på mig? Det är ju omöjligt normalt sett?!! Det får du gärna maila över – toppenbra ju!

  Tack för en härlig eftermiddag/kväll! Det får vi göra om snart igen!
  Stooora kramen!!

  • Alltså nä det var inte alls särskilt svårt! Man lyfter kameran, sätter den till ögat, fokuserar, trycker av och vips så var där ett foto på dig. haha
   Jag mailar den!

   Tack själv vännen! Vi ska absolut göra om det snart men inte med bränd pepparkaka eller sockersöt latte. haha

   KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.