7, En bild som du aldrig lagt upp

Om man trycker av i fel sekund så kan det bli roliga foto. 🙂

Detta är min fina svägerska Malin. Malin går och läser dans på Heleneholm i Malmö. Till jul skulle hon ge bort foto på sig själv till de närmst sörjande (mamma, pappa, mormor & morfar). Så vi begav oss ut en snorkall kväll, det regnade dessutom. Mallan hoppade och studsade som den prima ballerina hon är och jag, ja jag lekte med kameran. Det blev en del riktigt bra foto men det blev även sådana här foto som jag älskar. Här har jag råkat trycka av precis innan Mallan göra vad än det nu är hon skulle göra. Jag har något annat foto där jag lyckas trycka precis efter så man ser hennes landning. 🙂 Hur kul som helst.

Mallanbrallan, vi saknar dig! <3

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.