8, En person du saknar

Det finns många som jag saknar så det var många kandidater till denna bilden men egentligen finns det ju bara en. Jag saknar min morfar, jag saknar min farmor, jag saknar min farfar, jag saknar min moster men personer dör och vi kan aldrig mer få träffa dom hur ont det än gör i en.

Personer som jag saknar som finns i livet ja då finns det ju faktiskt en lösning. Se till att träffa dom!

Men det finns en gosse som bor i mitt hjärta för alltid, han lever och mår bra (hoppas jag!) men jag får inte träffa honom. Hur mkt jag än vill så får jag inte och det mina vänner gör ont, mer ont än vad ni kan ana. *tårarna rullar ner för kinderna* Vuxna kan vara så fruktansvärt elaka och egoistiska!

Älskade Elias, när du kom var du knappt två år och du stal mitt hjärta redan innan jag hade träffat dig. När du rycktes bort från vår familj var du lite mer än sex år och du tog mitt hjärta med dig. I fyra år var du min systerson och jag var din moster, vi hade våra saker som bara du och jag gjorde. Nu är du lite mer än 10 år och du är fortfarande min systerson oavsett vad “alla” andra än säger och tycker. Jag är moster till tre barn och du är ett av dom! Jag älskar dig Elias! <3

Mosters gosse! <3

4 kommentarer

 1. Min äääälskade Prinsunge!!
  Drömde om honom i natt…fast i den gestalt han är i idag (dvs 10 år)

  Du vet lika väl som jag att den dagen kommer när vi får träffas igen – då han är så stor att han själv kan och får välja. Själv längtar jag till den dagen…oavsett när den kommer!
  *kram*

  • Ja det var en fruktansvärd smärta. Det kändes som någon slet ut hjärtat på mig. Jag vet inte om jag någonsin kommer våga älska ett fosterbarn på det viset igen.
   Jag förstår inte att min syster orkar ta hand om fler behövande barn men hon har ett stort hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.