A few minutes more

Det var så nära, allt jag hade behövt var de minuterna som jag var lovad. Jag tycker om att vara i tid, jag tycker om att vara i god tid men jag tycker inte om att få min tidsplan spräckt. Taxin kom 10 minuter förtidigt. Sånt kan irritera mig. På de 10 minuterna hade jag hunnit visa mitt sovrum för er. Men visst jag är hellre i tid på Sturup än visar er sovrummet. Bilderna finns ju kvar när jag kommer hem. Det som irriterar mig nu är att trots att taxin var 10 minuter tidig så är vi nu sena eftersom han inte hade koll på när jag skulle lyfta. Oh the joy och SverigeTaxi.

Chauffören är väldigt väl insatt i mycket, som när han hörde var jag jobbar så är han fin nig att peppa mig så jag orkar kämpa för att sätta fast alla stora pampar som lämnar Sverige med miljarder i väskan utan att betala skatt här. Vi vill ju att pamparna ska betala skatt till Reinfeldt och inte låta oss knegare kämpa mot Reinfeldt själva. Ehh jaha tack för den politiska åsikten men jag tror jag väljer att inte fortsätta diskussionen.
Sen frågade han om jag har familj, jag tror han tycker det är ensamt att köra taxi såhär på hans andra dag på jobbet. Han är väldigt upplyst min chaufför för han vet bl.a. att set hade varit bättre för mig om jag hade haft en son och en dotter för det är bättre för kvinnor att ha döttrar. Okej, tack jag visste inte att man kunde välja kön på sina barn men jag är rätt nöjd med mina grabbar så jag tror jag behåller de.
Dessutom så är han tydligen hästkunnig också för han såg att en tjej inte klarade av att handskas med hästen för den konstrades. Själv ryckte jag set såg ut som att hon tränade hästen att backa men det kanske är jag som har förutfattade meningar för att vi körde igenom Flyinge Ridskola.

Nu har vi kört igenom Flyinge och letat efter en passagerare till. Jag undrar om vi någonsin kommer nå Sturup.

20140310-093924.jpg

20140310-093951.jpg
Ni får hålla tillgodo med bilder från Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.