Busy doing everything

Ja denna helgen har jag ju verkligen varit frånvarande. Jag har inte hunnit att besöka er som vanligt, jag har inte hunnit skriva några ord till er här heller. Men vad har jag väl då gjort? Jo jag har gjort allt och ingenting. Jag har satt ut utemöblerna, druckit kaffe i solen, plantera blommor, cyklat sparkcykel med barnen, hållit Kärleken i handen, inrett mitt nya sovrum, flyttat möbler, blivit med klädkammare och bjudit älskade föräldrar på fika. En härlig helg helt enkelt!

DSC_2857

Receptet hittar ni här, jag fick ha inne kakan i 25 minuter när jag gjorde kakan i portionsformar.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.