Använd stora ord

DSC_2391

Jag funderar på det här med ord som blir “kidnappade” och får en ny betydelse i folkmun.
Jag tänker på hur ett beröm kan vara en förolämpning utifrån hur ord används.
Jag tänker på ordets makt. Jag tänker på att vi borde förstå hur ord sårar.
Jag tänker på att vi borde använda de stora orden mer, ord som lyfter och inte drar neråt.
Jag tänker att vi borde peppa och stöyta varandra lika innerligt och hjärtligt som en förälder peppar och stöttar ett barn som försöker lära sig. Det är ju så enkelt att välja kärlek och omtanke först.
Det behöver inte vara en uppsats eller överdrivet positivt nej nej det räcker med ett heja dig eller ett hear hear för att peppa och stötta.
Men använd de stora orden som är fyllda med kärlek, positivitet och förståelse!
Prova!
Jag garanterar att du kommer må bättre av det.

DSC_2400

 

3 kommentarer

  1. – Åh, förstår att det kändes konstigt för dig. Haha ja hon är en av inspirationskällorna! 😉 Träffade flera inspirerande tjejer i helgen på bloggeventet som gjorde mig otroligt peppad på något som jag redan var fascinerad av 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.