Arla morgonstund

DSC_6801DSC_6782
Så var det alltså dags att stiga upp tidigt, alldeles för tidigt. Jag är av den åsikt att det borde vara förbjudet att behöva stiga upp iaf innan klockan slagit 7. Jag är ingen morgonmänniska hur gärna jag än vill och försöker.
Idag bär det av mot Simrishamn och smärtrehabens ena inledande samtal. Jag har varit orolig för att snö och is skulle ställa till det så att tågen skulle strula. Just idag behöver jag inte fundera på det iaf för idag regnar det, rejält. Det regnar så pass mycket att jag övervägde att ta min regnjacka istället för vinterjackan. Nu gjorde jag inte det eftersom att frysa inte är min grej men vinterkängorna fick stanna hemma och mina trogna Ilse Jacobsen får hålla mina fötter torra och varma idag.
Nu ska jag sova en stund och sen blir det frukost om en timme eller så här på tåget. Att pendla till Simrishamn tar 2 timmar och 20 minuter vilket för mig är mer än vad det tar tur & retur en vanlig jobb dag. Tänk att folk pendlar så här långt dagligen. Inte konstigt att folk mår dåligt och känner sig stressade när all tid läggs utanför hemmet.
Nåja jag ska försöka ta den här pendlingen till att göra någon nytta. Sova, läsa “Det ska bli ett nöje att döda dig” och hälsa på hos era bloggar.
Så go’natt eller nåt.

5 kommentarer

  1. jag pendlar Malmö- Lund (inte sååå långt förvisso) men jag gillar stunden av egentid. Antingen med P1 i radion i bilen, eller med en god bok när jag tar tåget. så skön stund!

    • Ja pendlingen kan vara skön för att man hinner vila men tyvärr känner jag mest att den tar för mycket av min tid eller tid som jag inte styr över för jag lägger min tid helt och hållet i Skånetrafikens händer och tja det går ju inte alltid direkt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.