En lugn onsdag

DSC_6816DSC_6814

Jag hade tänkt att jag skulle gått upp tillsammans med Kärleken idag, då hade vi kunnat ta en kopp kaffe tillsammans innan han hade åkt till jobb. Det gick inte så bra kan jag säga. Jag minns att Kärleken kom till sängen och sa hejdå och att det var snö ute. Sen minns jag inte mer förrän Vincent ropade Godmorgon pappa två timmar senare. Jag tror jag måste se över mina tabletter för jag kan inte fortsätta ha det så här, jag är ju helt borta från omvärlden. Läskigt! 
Idag ska jag göra sånt som jag inte tagit mig tid till att göra under ledigheten dvs jag ska kika in till alla bloggare som jag brukar läsa men inte har gjort. Jag ska in till Victoria och säga hej och kämpa på. Jag ska in till Angela och titta på hennes vårbilder. Jag ska in till Malena och stötta henne i hennes nya vardag som arbetande mamma. Jag ska in till alla er som jag brukar kika in till och det känns som ett kärt återseende.
Kaffekoppen är laddad, batteriet på datorn är laddat och glasögonen sitter på näsan. Nu kör vi!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.