Äta gott, dricka gott och skratta gott

Sitter på tåget på väg till Malmö och en festlig kväll. Ikväll ska vi på ØD fira av två kollegor som tyvärr slutar. (Vi betalar själva så ni behöver inte oro er för era skattepengar!)
Som vanligt, när jag ska i väg, blev det stressigt. Vicce var ovanligt mammig och satt som ett plåster på mig. 🙁 Lille grabben. Men jag hann med ett tåg som ska ta mig till Malmö i tid, nåja det är Skånetrafiken vi pratar om och tåget är redan försenat. *suckar*
Jag har lite roliga bilder från dagen, Filip och Vicce har badat tillsammans. Badrummet mer eller mindre flöt. *s* Sen har jag även några bilder från en bilolycka med två bilar inblandade.
Kvällen kommer förhoppningsvis bli rolig på många sätt, den lumhörde blir nästan döv när han får sprit i sig men samtidigt släpper han loss som om han vore tjugofem och nykär. Härligt! Den gamle räven myser och ler från öra till öra. Och jag, jag skrattar högt så det hörs över allt sorl och käre öltoken njuter av att jag är med och lockar honom till skratt. Men bäst av allt är att jag får en kväll med finaste Lisa!
Trevlig fredag gott folk!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.