Att försöka sig på lite pepp och egoboost

Som hos alla så dalar tilltron på sig själv, ni vet det där klassiskt svenska äsch inte jag inte jag kan inte. Tänk att det bara tar ett negativt ord för att skala bort alla de positiva orden. Därför kära vänner, tänk er väldigt noga för när ni ska ge någon kritik för ni vet aldrig hur personen tar emot orden eller hur personen mår just den dagen. Man ska ge kritik för utan kritik växer vi aldrig men det finns inget som heter negativ kritik däremot så finns det något som är att ge kritik på ett negativt sätt. 
DSC_8355 DSC_8372 DSC_8376But first, lets take a selfie! Jag har inte lika långa armar som Viktoria så mina bilder blir en aningens mer close up men roligt är det och jag får ju se att jag behöver klippa mina näshår. hahahahaDSC_8506 DSC_8563 DSC_8568

Idag har känt mig tjock, kass och tja totalt värdelös. Sen fick kom det fram en helt främmande man till mig och tackade mig för att jag lös upp Malmös stad med mitt vackra hår och för att jag med mitt leende strålade ut glädje. Det var inte dumt att få höra kan jag säga, riktigt kul faktiskt. Ja sen frågade han om han kunde få min ringstorlek också för han funderade på att fria till mig där och då i kön på Max. haha Ja jag fick mig mitt garv och det var precis vad jag behövde.

Jag har känt mig totalt värdelös som (hobby)fotograf för att jag inte blir tillfrågad om fotouppdrag (vilket inte är sant för Frida vill att jag ska fotografera hennes barn och fruns svägerska har faktiskt frågat om jag vill fotografera hennes lille goding så där var jag bara dum mot mig själv) eller rättare sagt det är inte det att jag inte blir tillfrågad för folk får faktiskt välja sånt själv men att jag inte ens blir omnämnd när det är snack om fotografering gör mig lite ledsen. Sen förstår jag inte varför i hela friden jag inte lyckas se andra fotografer i min geografiska omgivning som kollegor utan ser de som konkurrenter. Jag vill ju se de som kollegor och inget annat. Allting handlar om inställning och min inställning har varit under all kritik!
Så därför får ni se bilder på mig, tagna med min kamera men av Frida. Det var ännu konstigare att dirigera någon till att ta foto på mig än att dirigera de till vad de ska göra framför kameran. haha

6 kommentarer

  1. Men va inte så hård mot dig själv vackra fina DUKTIGA vän. Du kan och du vet ju om det! Sen har mina selfie foton inte så mycket med mina långa armar att göra….du vet om att du kan zooma med kameran va

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.