En eftermiddag med Frida

Igår hade jag och Fridalala en photoshoot för att jag skulle få träna och Frida skulle få lite nya bilder eller rättare sagt för att Frida skulle få några bilder på sig själv. Hon gör ju som mig och ställer sig bakom kameran istället för framför. Jag har banne mig de bästa av vänner för även om det nog satt långt inne för Frida så släppte det till slut och plötsligt badade hon i Vaxsjön trots att det var kallt så att hon fick peppa sig själv. Ja det var en riktigt kul eftermiddag.

DSC_8259 DSC_8286 DSC_8301 DSC_8325 DSC_8329Jag gillar det här med att fotografera men jag älskar att utvecklas mer. Jag tycker verkligen jag har gjort framsteg i år med min fotografering men jag har långt kvar innan jag är där jag vill vara.

 

6 kommentarer

  1. Kan inte sluta titta! 🙂 Mina favoriter av dessa är nog den med handduken och den sista!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.