Att försvinna

Ja denna helgen har jag försvunnit, försvunnit in i min lilla bubbla. I min lilla bubbla finns bara sånt som är förlåtande, rogivande och kärleksfullt. I min lilla bubbla finns naturen, kameran och familjen. Jag trodde helgen skulle vara för kort, försvinna förbi i rasande fart men istället har den bjudit mig på mängd av tid och skänkt mig massa av må-bra-medicin.

Vi har inte haft mobilförbud (jag tror inte på förbud) eller varit osociala precis tvärtom faktiskt. Vi har haft impuls-systerträff (med respektive förstås) för att Gerda & Rikard kom till Landön, vi har haft bocciatävling med barnen, vi har sett vem som kunnat gunga högst och jag har haft dejt med kameran långt in i rosenbuskar och legat platt på magen för att fotografera. Hela kroppen är fylld må-bra-medicin och jag vaknar med ett leende på läpparna och en Vincent på kroppen. Barnen har verkligen njutit av vår helg, precis som vi har gjort, och fått ett enormt behov för att visa sin kärlek. Det är en evig ström (mer än vanligt) av pussar, kramar och krama-sönder-dig-kramar. Det känns i hjärtat att det var helt rätt beslut för oss att sätta upp husvagnen här på Landön hela säsongen.

DSC_6349 DSC_6351 DSC_6364

2 kommentarer

  1. Själv hann jag inte med lördagen så idag bor jag på altanen med min bok och sticke. Vissa avbrott med kramar från små armar 😉 förhöjer lugnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.