Sjung om studentens lyckliga da’r

DSC_6288

Ja så har då även jag varit på årets studentfest. Min svägerska tog studenten och var så där glad, lättad och lycklig som man är när man har tagit studenten. Skolan är slut och man klarade av att genomföra det.

Som vanligt kivades Kärleken med sin syster och gav henne inte presenten förrän hon gav honom en kram, förvirrat som det är när man kommer hem så där efter studenten så hade hon ju förstås missat att ge honom en kram. Lite orolig hann hon allt bli, orolig för att vi inte skulle ge henne något som vi gjorde med hennes storebror. Som om! Som om vi skulle göra skillnad liksom. Fast Kärleken och syrran hans ja de har en speciell relation som är så där hård men det lyser ändå igenom syskonkärlek. Det är fint tycker jag.

DSC_6267-1 DSC_6267 DSC_6270

Det var en sådan där kväll som jag vill att mina barn ska minnas. De busade och tjoade med Kärlekens kusiner, sparkade fotboll i trädgården, mös med Messi och pratade med alla. Precis som det var för mig när jag var liten och det var släktmiddag. Jag är så tacksam för att mina barn får uppleva det.

DSC_6302 DSC_6290 DSC_6274 DSC_6284

Och precis som alltid när jag är på landet hos Svärfar så får jag en sådan otrolig längtan att flytta ut på landet. Jag längtar tillbaka till landet med doft av nyslaget hö, tuppar som galer och hästar som gnäggar. 

DSC_6309 DSC_6312

Eftersom svägerskan nu är färdig konditor (tror jag är hennes titel nu) så hade hon givetvis själv gjort sina studenttårtor. Jag var så mätt efter maten att jag orkade bara en liten bit och det var banne mig synd för det skulle kunna vara den godaste prinsesstårta jag någonsin ätit, ja bortsett från den där lilla detaljen att jag inte gillar marsipan men det gör ju Kärleken så han äter min marsipan med glädje. Vi kompletterar varandra så väl. haha

DSC_6324

DSC_6315

Lycka till Emma i livet, jag är övertygad om att det finns många där ute som vill äta dina bakverk och många av de är beredda på att betala för det också. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.