Att ge det ett försök

Jag tänkte att jag skulle bli bättre på att ta selfies, inte selfies med mobilen då utan selfies så som bl.a. Anna gör så himla bra. Idag har jag verkligen försökt eller nä inte försökt på riktigt alltså kämpat utan bara försökt en första gång. Utan stativ kan ju tilläggas och med två små barn som älskar att vara med när mamma fotograferar. Det gick väl så där men shit va skoj det var! Jag måste verkligen tänka på mina ansiktsuttryck när jag står framför kameran herregud vad jag kan se sur ut när jag koncentrerar mig! DSC_9901 DSC_9920 DSC_9921

Rent tekniskt så är det så galet många fel i mina foto men jag blir ändå glad av de. De är ju trots allt bara första försöket med en kamera balanserande på en grill mitt på en camping.
Den där klänningen är en favorit, en av två eftersom jag har två exakt likadana haha, från HM som nu faktiskt finns på rean. Sorry girls, tjockisavdelningen så alla under min size kan glömma just denna men det finns ju sjukt många likadana för er.
Skorna är flipflops som jag köpte föll för förra sommaren på Deichman och som jag inte kunde motstå, Kärleken avskyr de eftersom jag hörs ju när jag går. haha

DSC_9927Att fotografera porträtt på sig själv var ju inte heller det enklaste, önskar att jag hade haft en makeupartist hos mig innan jag tog dessa fotona för jisses vad jag ser alla prickar och blemmor i mitt ansikte men osminkat är skönast när jag är ledig.

Ja ni kommer nog få dras med fler slefies här på bloggen för jag tyckte det här var riktigt roligt! Ska bara försöka få kläm på det också. Ska se om jag inte kan lura syrran till att ta några foto på mig imorgon. Hade varit kul att bli fotograferad men vi får väl se om vi tycker likadant om hur fotona ska tas, vi brukar ju se helt olika på det här med fotografering och bildredigering.

 

6 kommentarer

 1. Härliga bilder! Den på dig och sonen ser så hjärtlig och äkta ut och den understa bilden är det riktig “go” i.
  Ha det fint!
  Christina

  • Jag fejkar skrattet fast tja skrattet har jag faktiskt alltid nära till så ett fejkat skratt är nästan lika bra som ett äkta. 🙂
   Tack så mkt! Jag ska öva mig på att fotografera så det lär bli många foto på mig här på bloggen.
   Ja osminkat ska det vara på sommaren, det är skönast så.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.