Längtar hem!

Jag tror att har fått nog nu, jag tror jag är klar nu. Jag är nöjd med semestern jag har haft här i husvagnen, sol, bad och ljuva kvällar. Nu räcker det, nu vill jag hem till mitt hem. Jag vill hem till mina blommor, till mitt skrivbord, till min skrivbordsstol som väntar på att få lite kärlek, hem till min symaskin, ja hem till mitt hem. Kreativiteten behöver få komma ut genom händerna, något måste få kärlek och få en ny skepnad.

DSC_9935 DSC_9939 DSC_9941Tyget till stolsitsen hittade jag igår på Gittes Tygkällare (alltså Gittes är en guldgruva för alla som gillar tyg!) och fick betala den enorma summan av 55 kr. Helt sjukt att få ett riktigt tjockt möbeltyg för 55 kr. Visserligen är det bara 70 cm men ändå, möbeltyg brukar vara snorigt dyrt. Nu har jag bara några saker att klura ut. Ska stolen målas? Om den ska målas ska den bli vit eller kalklitir-rosa? Ska jag använda tyget med rätan eller avigan upp? Den randiga är avigsidan men jag tycker den är minst lika snygg som rätsidan. Nåja tyget lär räcka till att göra om om det inte känns rätt men det hade varit bra om jag hade bestämt mig innan det satt på stolen.

Koppen hittade jag på Eko i Fjälkinge igår, den är ur Dukas sortiment och kostade bara 10 kr på rean. Ja givetvis var jag tvungen att köpa då, det råkade visst komma med två i denna dammiga rosa, två vita och två i en lika dammig blå nyans. Älskar sådan fynd! 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.