Att göra som frun

DSC_1655 DSC_1656

Emma har en förkärlek för serier och det har jag också fått. Jag har inte alls samma svaghet för vampyrer eller annat sånt där udda. Nej nej jag gillar kriminalserier och vill se att mördaren får sitt straff. Vi har Beck-filmerna i en trälåda, vi har Bond-filmerna i en stor box och nu till den samlingen börjar vi lägga till CSI Las Vegas. Oj oj vad jag gillar den serien.

Vet ni om att det är 14 år sedan första avsnittet CSI spelades in. 14 år sedan! Inte konstigt att det är många som kommit och gått i den serien. Inte konstigt att Nick ser så ung ut, för att inte tala om Greg Sanders. 14 år och fortfarande lika bra!
Det är många säsonger att köpa men man behöver ju inte köpa alla samtidigt för då kanske man, gud förbjude, tröttnar. Så jag tänkte vi skulle köpa några andra serier också så vi kan alternera men tja vi hittade inga andra som vi kände oss sugna på. TBBT har vi säsong 1-4 och jag misstänker starkt att jag kommer få säsong 5-8 i födelsedagspresent av mina gossar för jag har två söner som är duktiga på att veta vad mamma önskar sig. Höhö

Vilka serier vill ni ser igen och igen och igen?

4 kommentarer

  1. Å, jag älskar också kriminalserier, speciellt CSI-serierna ( alla tre). Criminal mindes och NCIS är två andra favoriter och nu har vi fastnat för Bones som det ju finns typ 100 avsnitt av på Netflix. Mycket serier blir det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.