Illustrator ett djävulens verktyg

DSC_1658 DSC_1668

DSC_1671

Alltså jag vet att Illustrator är ett bra program, när man kan det. Jag vet att där finns massa bra finesser som jag behöver, om jag lär mig det. Jag vet att man kan lära sig det, för det har jag hört. Saliga äro de som tror utan att ha sett, jag är inte salig. Gud vad jag har slitit mitt hår idag. 

Datornörden här hemma har ett jobb där han bl.a. ska göra visitkort till Ina och han behövde lite hjälp med designen så jag ryckte in. Ina och jag tänker och tycker ganska lika så det var enkelt för mig att fixa något som Ina gillade. Det var kul det här men tack och lov att jag bara skulle fixa med designen för det där pilliga med rätt storlek och layout och pixlar och sånt där, ja sånt där får han mer än gärna ta hand om. Jag vill bara rita. haha Resten av jobbet får han sköta själv för nu har jag gjort min lilla krumelur i Illustrator. Jag är bara så himla stolt över mig själv, att jag klarade göra vad jag ville i Illustrator och att Ina blev nöjd med vad jag skapade. Häftig känsla!

Duken kommer från ZBH och är egentligen en servett
Skålen är RifDesign och är köpta på Living Like Milton
Ljusstakarna är köpta på Living Like Milton
Metallbrickan är köpt på Living Like Milton
Tulpanen är köpt på Blomsterverkstan

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.