Att ha Beach House-kudde

20120219-134531.jpg

20120219-134525.jpg

I den ena goodiebagen var där ett örngott från Beach House och en minikudde. Vad denna minikudde egentligen är, är för mig en gåta. Doftpåse? Skrubbkudde till duschen? Armbågskudde vid hårt kontorsarbete? Pannkudde vid lunchtupplur på skrivbordet? Ja listan kan göras lång på mina gissningar. Men det finns en som direkt visste vad det är. En huvudkudde till “Ompe” givetvis!
Numera sover “Ompe” lika skönt som Oprah och andra kändisar som Emma och Malena.

20120219-134505.jpg

3 kommentarer

  1. ha ha ha söta, du löste mysteriet:)) Min kudde var helt borta så som min kopp så jag kan inte fortsätta med att finna ut vad den skulle vara till:)) ha en härlig söndag:)) kram kram..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.