Packa Emmas kappsäck

20120219-194417.jpg

Tvätt, all denna eviga tvätt

Söndagskväll med måndagsångest? Ja lite faktiskt. Inte ångest för att jag ska jobba utan ångest för att jag ska packa Vicces kalsonger i min väska, mina BH:ar i Affes väska och glömma Affes tröjor hemma.
Jag var så krass på det mot Laura för att hon skulle lägga fram kläder till barnen för hela vecka. Kan väl deras pappa sköta, sa jag. Inte ska du behöva stressa med det Laura, sa jag också. Sen insåg jag att jag skulle göra precis samma sak. Fyra outfits till var pojke och två extra outfits var också. Dessutom ska pyjamas, böcker, pussel, tandborstar och gosedjur packas. Tänk om vi glömmer “Ompes” kudde hemma. Ohno!

20120219-194425.jpg
Och det var bara till barnen. *suck*
Jag har iaf packat det viktigaste.

20120219-194546.jpg
Pyjamas och telefonlur så kvällarna är räddade. *s*
Lite småjobbigt att pack då kläderna hänger på tork. *suck* Riktigt så här sent ute brukar jag inte vara. Lycka hade varit att kunna hoppa över packningen och köpa nytt i Sthlm. *drömmer mig bort* Men nej så kul ska jag inte ha.
Vad brukar ni packa ner för oväntat i er väska när ni ska på jobbresa? Jag funderar på några doftljus för trevnadens skull.

Nä om jag skulle ta tag i packningen och de där sista uppgifterna. 05.45 hämtar taxin mig imorgonbitti. *pustar* Liiiite väl tidigt tycker jag.

2 kommentarer

  1. Packa en väska i taget, så kommer det att gå bra! Ungarnas först givetvis – så kan du mys-packa din egen sen! 🙂 Glöm inte nån mysiga inneskor el stora strumpor som man kan fluffa runt i på hotellrummet när man e trött och lite frusen på kvällen! 🙂 Kram

    • Oh ja, Lisbeth Dahl-sockorna/raggisarna är nedpackade. 🙂
      Myspacka vet jag inte om jag kan göra. Snabbpacka – utan tvekan.

      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.