Att ha en riktig sommardag


DSC_4082

 

Igår tog vi en riktig semesterdag. Efter frukosten gick vi till stranden och badade länge och väl. Det var så underbart att jag bara var tvungen att doppa mig. Långgrunt så jag fick gå halvvägs till Kalmar (kan finnas en viss risk av överdrift) men det var det värt för åh så skönt det var när jag väl hade dykt ner i vattnet. Jag märker att ju äldre jag bli desto mer glömmer jag hur härligt det är att dyka ner under ytan och bara simma iväg. Får nog bli bättre på att minnas det där.
När solen stod mitt på himlen och jag inte vågade låta barnen vara ute mer så hoppade vi in i bilen och körde till Borgholm. Där såg vi en så stor yacht att jag började fundera på om det kunde vara Knugens men sen kom vi på att nä då hade där nog varit tjockt av SÄPO-typer och inte en enda lite SÄPO-typ gick att finna trots att jag såg en blond skapelse ombord. Mycket mer än så såg vi inte av Borgholm för det blåste så mycket att jag funderade på om Borgholm hemskt gärna ville se mig naken. Så vi åkte hem och lät barnen styra eftermiddagen.

Jodåsåatt här mår vi gott!

1 kommentar

  1. Å, det var länge sen jag badade. Kan iofs bero på att vi firar somrarna i Jämtland och där bjuds det inte alltid på badväder 😉

    Tack för dina kommentarer hos mig!

    /Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.