Att ha kört ner i samma hjulspår, igen

Ja så var det alltså den tiden på året då jag fastnar i samma (h)julspår som alltid. Jag blir helt knottrig över hela kroppen när jag surfar runt och finner inspiration på hemsidor och i kataloger.

Idag tänkte jag visa er lite snyggt från Ellos, ni som hänger här ofta vet ju att jag är ett stort fan av Ellos så givetvis vill jag visa lite från deras julkollektion. Ellos har tagit fram fyra olika stilar på julinredning och tja för en julknarkare för mig så är det ju ett smörgåsbord av läckerheter – totalt omöjligt att motstå!

Ellos Ellos2 Ellos3 Ellos4 Ellos5  

Ja jag tror nog att jag faktiskt måste beställa lite av det här!
Vet ni vad det bästa är med Ellos? De har något för alla plånböcker!
Vad är ert absoluta måste till julen? Är det röda gardiner? Farmors gamla ljusstake? En svart julgran? Ja kan ni inte berätta lite om era julmåsten?
Jag vet att det bara är oktober men det är slutet av oktober och ska man få upp allt till första advent så måste man faktiskt börja göra sina inköp nu, annars kanske det inte finns kvar när det är dags att sätta upp det.
Kom igen, sjung med mig Ding Dong Merrily On High!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.