Att inte ge upp

IMG_6146.JPG
Jag ska lära mig fotografera, jag ska förstå vad det är som behöver ställas in för att ta de foto som jag vill. Så därför tar jag tillfället i akt att lära mig medan jag sitter på tåget. Pendlingstiden är trots allt den tiden utan måsten som jag har på en dag. Nu ska den nyttjas (ja Kärleken, Angela & Anna jag kan läsa körkortsteorin också men det är inte alls lika kul) till något bra som jag vill och behöver lära mig. Nu ska jag gå Nikons Boot Camp!

IMG_6148.JPG

IMG_6147.JPG
Jag vill kunna ta sådana där starka porträtt men jag måste lära mig och hitta en assistent som kan sminka för det är jag inget bra på, inte alls faktiskt. Är det någon som är blivande make-up artist så kommer jag gärna och fotograferar när du sminkar. Win win liksom.
Nä nu ska jag ta min kvällsmat (aka bananen och musten) och börja ta in min nya kunskap.

7 kommentarer

  1. Jag såg dig vid cykelstället nyss, vi måste åkt på samma tåg? Hann tänka att du såg så snygg ut och varför klär jag mig inte så? <3
    Trevlig kväll!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.