Se det vackra i slutet

Nu är sommaren slut, på riktigt. Det är kallt på morgnarna nu, handskar och mössor-kallt. Jag gillar det men det vet ni ju redan. Anledningen till att jag gillar det är för att det är lätt att andas, känna kylan mot kinden och få dra sjalen upp mot öronen men framförallt tycker jag om hösten för då försvinner mycket av min svullnad och fötterna börjar fungera mer normalt igen.

IMG_6136.JPG

IMG_6133.JPG

IMG_6127.JPG

IMG_6137.JPG
Färgerna är vackra, världen ser vacker ut och inbjuder till att samla på alla vackra ting som röda bär, kastanjer osv. Ja hösten är vacker!

IMG_6140.JPG
Och idag är det precis 3 månader till julafton, det gillar jag mycket!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.