Att längta

Nu är det inte många dagar kvar att arbete, bara två faktiskt. Jag längtar till ledighet med sovmorgon och lugn, till dagar med släktingar och massa mat, till kvällar framför tvn i nya sofforna, till dagar att fylla med det vi vill. Ja den här julledigheten behöver jag!

 DSC_0348 DSC_0351 DSC_0352

 

Efter julledigheten börjar jag på den nya avdelningen på jobb och det känns bra. Det är en av de mötena som jag sprungit på den sista månaden. Jag hade visserligen ett projekt som jag nog hellre hade velat sjösätta men tja ibland blir det inte så bara. What’s meant to be will be, jag är helt säker på att universum har känt vad jag egentligen har behövt/velat och det är det jag har fått. 

2 dagar kvar alltså att arbete. Inte helt fel, inte fel alls. På fredag blir det julfrukost på ÖresundDirekt men härliga kollegor och de två gamla grabbarna grus som haft ohyfset att gå i pension kommer minsann också. Har jag sagt att jag älskar jobba på ÖresundDirekt?

Jag är så otroligt tacksam för det liv som jag har! Helt ärligt så trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle få ett sådant här bra liv! Tacksamheten är enorm!

Spelar lite Joaquin och njuter.

4 kommentarer

 1. Vad härligt att du mår så bra, vad glad jag blir. Jag tror också på det där med att saker blir som dom blir av en mening, som man kanske inte ser just när det händer, utan långt efteråt.

  Kram Victoria

 2. Ja, bara två små ynka dagar kvar! Så himla skönt ska det blir! Och det där du skriver om att titta på film/TV – vi pratade om det igår. Tänk att kunna titta på en film en kväll utan att oroa sig för att man måste gå och lägga sig eftersom klockan ringer 05:45 dagen därpå. Och ja, det kommer den att göra i morgon också så det är nog bäst att säga tack för idag. Inte för att jag tror att vi kommer att komma upp i tid direkt, det har vi misslyckats fundamentalt med hela den här veckan. Men, men, trötthet har sin tid, Luther har sin 😉

  • Jag gick faktiskt och la mig vid niotiden igår och det var riktigt skönt.
   Nu har vi haft en härlig morgon men nu är det dags att stressa iväg till fsk och jobb.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.