När Ilva kom

Här har det inte varit en längtan efter jultomten, här har det varit en längtan efter Ilva eller det är kanske samma sak? Höhö

DSC_0365

Nu är det en månad sedan jag beställde de och jag blev lovad att ha de veckan efter beställningen. Sen kom uppskjutningarna hej och hå. Jag skulle inte få sofforna förrän i januari vilket gjorde mig lite lack (läs mycket lack) för jag hade specifikt frågat så att jag skulle få de innan jul iaf. Så när vi handlade julklappar för någon helg sedan styrde Kärleken helt sonika kosan mot Ilva och summa summarum igår fick vi sofforna. Heja Kärleken min!

DSC_0360

Jag är så nöjd för det blev så bra! Sofforna är sköna och alldeles perfekt små till vårt lilla vardagsrum. Att sitta två i de är löst och ledigt, tre går bra om den ena iaf har ett minimalt behag att sitta på. Om man är kortbent som jag och mina kära ( ) så når man ner till golvet med fötterna och det är banne mig inget vi är vana vid när vi sitter i en soffa.
Jag är så nöjd!

DSC_0371

Jag kan även berätta att det går alldeles utmärkt att sova i de, sova gott dessutom. Att jag somnade i soffan igår är jag fullt medveten om men att jag orsakade ett mindre jordskalv med mina snarkningar tycker jag är inget annat än elakt förtal.

DSC_0354

Jag är så nöjd för nu kan jag sitta i soffan och titta på min underbara julgran! Det här blev så himla bra, precis som jag trodde att det skulle bli!

 

 

4 kommentarer

 1. Ååå vad fint! Skönt att ni fick dom innan jul så ni hinner mysa in dom ordentligt under julledigheten!
  Kram

  • Tack!
   Ja det var verkligen skönt att vi fick de innan jul! Som sagt så har jag ju redan sovit i de så det bådar gott inför julledigheten. Haha

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.