Att lära om

Häromdagen tittade jag på två av mina favoritstylister, Trinny & Susannah. Jag tycker dom är jordnära och skogstokiga vilket är en bra kombo när man ska styla om kvinnor som inte förstår att dom har helt fel typ av kläder. Nu vet jag i.o.f.s. att dom inte är så där som på tv för Ulrika har berättat hur det var. Oavsett hur dom är som personer så lyssnar jag på deras råd, jag är ju inte dummare än att jag ser skillnaden på personerna. Så nu försöker jag tänka om mina kläder. Nu är det koftor och toppar/tunikor/tröjor som går till rumpan och inte kläder som går ner till knäna (om det inte är en klänning vill säga för då vill jag gärna att mer än rumpan ska vara täckt) för det är ju då en hobbit som mig ser ut som ett vandrande tält.
Det känns himla ovant och jag drar i allt hela dagen för att jag absolut inte vill att det ska sitta som en korv i korsryggen. Varför märker inte folk när dom har en korv i ryggen? Ser icke klokt ut!
Idag är det jeans, underbaraste tunikan/blusen från Principessa, sjal från Ordonnance och lila skinnjacka från Friendtex köpt någon gång på hedenhöstiden. Tror det stämmer det där som Trinny & Susannah säger, göm det du vill dölja men inte hela dig.

Mer färg åt mig och mer rätta kläder till mig, mig, mig, mig och mig. Haha

20121012-070021.jpg

20121012-070029.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.