Att mysa till det mest omysiga

Idag tog Kärleken barnen och åkte hem till svärfar för att jag skulle få tid. Tid till att göra något som jag avskyr och som jag alltid har tusen ursäkter för att slippa göra. Plugga körkortsteori! Finns det något tråkigare? Det var t.o.m. roligare igår på jobb att leta efter propositioner på regeringen.se så vet ni ungefär hur kul jag tycker det är med teorin. Nåja jag är ju så illa tvungen att ta mig igenom den om jag någon gång ska få det därnia körkortet. Så hur gör man då en fruktansvärt tråkig uppgift roligare? Jamenvisst! Givetvis! Självklart!

Man gör sig en varm kopp chailatte, tänder fantastiska doftljus och biter ihop tänderna.

Reunion Home‘s fantastiska doftljus gör en julälskare varm i hjärtat. Nu kan jag få jul året om bara jag har dessa ljusen!
Tack finaste Elin för mitt nya ljus!

Kombinationen Saftig Apelsin och Min Bästa Julmorgon är icke dum, icke alls dum!


1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.