Må det aldrig hända igen

20121109-173335.jpg

Igår innan jag somnade tänkte jag på Annas mamma. Tårarna brände bakom ögonlocken men jag bestämde för att inte gråta, mina tårar skulle inte ha någon betydelse. Istället för att gråta bad jag, jag bad till farmor att hon skulle hålla sin vakande hand över familjen, jag bad till farfar att han skulle finnas vid flickans sida, jag bad till min moster, jag bad till min morfar, jag bad till Gud, jag bad till Allah, jag bad till änglarna, jag bad till alla som ville lyssna låt flickan komma hem oskadd! Jag har en grundtro sen barndomen och den är jag säker i. Jag tror på att något mer än detta måste finnas.
När jag så i morse läste på Facebook och Instagram att flickan var återfunnen levande ja då blev detta den bästa dagen. Jag tackade för att böner blir hörda.

Ytterligare en gång genom en fruktansvärd händelser har jag insett att världen är för kall och hård om vi inte går tillsammans och hjälps åt. Vänlighet är den enda vägen att gå. Vänlighet kan man alltid ge oavsett var man är och vem man träffar. Vänlighet föder vänlighet.

Ikväll tänder jag ett ljus hemma för alla dom som inte kommit hem och för Anna som kom hem.

4 kommentarer

  1. Vänlighet kostar inget – den har alla råd med.
    Jag bad också… att de våra där uppe skulle vaka över tösen, att ge MPS mfl ork och energi att vandra gata upp och gata ner i sitt sökande. Jag mindes en dag när det gick ut på radion att man skulle hålla utkik efter en liten Helen från Hörby för många många år sedan. Då fanns inte MPS…

    Jag tänker på alla som saknar en familjemedlem, ung som gammal, och lite extra på de som får hem en avliden. Ovissheten hos en försvunnen måste vara det absolut värsta, hopp och förtvivlan som avlöser varandra.

  2. Fint!! 🙂 Och visst hjälper det med kärleken och omtanken man skickar ut… det blir som ringar på vatten! Tänk om alla gjorde likadant! Magiskt! Kram

  3. Du är fin Emma. Jag tycker så mycket om dig.
    Och vet du. Allt tyder på att allt hela tiden blir bättre och bättre och inte tvärtom. Vi har färre krig, färre barn som far illa och folk får bättre levnadsförhållanden. Det finns forskning på detta. Som Abrahamhicks lär ut; (Om du inte har upptäckt Abrahamhicks så youtuba det omedelbart. Det finns ingen ondska, det finns inget helvete. Ondska och hat är bara brist på kärlek. Som mörker är brist på ljus och tystnad brist på ljud. Det är ingen egen kraft. Så det enda vi kan göra är att sprida kärlek, vänlighet och mer kärlek ändå. Det tar bort ondskan. Man kan inte föra ett krig mot ondska får då får man bara mer krig och ondska. (Attraktionslagen: Då får vad du fokuserar på) Endast genom att ignorera ondskan och arbeta för fred, kärlek och respekt kan vi på riktigt förändra något. Ha en bra dag Emma. Du skulle varit här hos oss du!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.