Att nå ett mål

20140204-154040.jpg

20140204-153948.jpg

Det var helt klart rätt val att byta avdelning på jobb! Jag hade ett mål på min nya avdelning, innan detta året var slut skulle jag ha nya/fler arbetsuppgifter och jag ska våga säga att jag är bra. Det gör jag nu. Jag visar framfötterna och tar åt mig av det som bara ligger framför mig och väntar på att bli skulpterat.
Jag har nått mitt första mål på mindre än en månad. Och jag är stolt över mig själv! jag kan!

Nu ska jag hämta mina huliganer och låta hemfärden ta precis så lång tid som mina grabbar vill. Härliga tisdag!

4 kommentarer

 1. Hej! Tänkte bara säga att jag nu tipsar om en bloggportal som gör det enkelt att tjäna pengar på sin blogg och få en växande trafik 🙂 Du kan även importera din gamla blogg där så du slipper börja om på nytt. Väldigt smidigt och enkelt tycker jag 🙂
  Besök min hemsida så hittar du länken till bloggportalen under “what’s new” och kolla om det är något för dig?

  Jag kan tycka att det är väldigt enkelt att tjäna pengar direkt på blogg portalen så man slipper bli medlem på massa andra sidor för att lägga upp annonser, smidigt och bra.

  Ett tips från mig och ursäkt om du inte gillar sådana inlägg.

  Kram från Rebecca på missrebecca.se

 2. Vad skönt att jobbytet känns så bra! Jag börjar mitt nya jobb om tre veckor och känner mig verkligen superpeppad inför det, även om den sentimentala ådran i mig börjar göra sig lite påmind ;).

  • Ja det sentimentala är jobbigt men när saknaden blir för stor så går jag över till mina fd kollegor, kramas lite och sen ser jag hur det är på det jobbet och då lägger sig saknaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.