Att minnas en känsla

DSC_2071

I slutet av mina graviditeter har jag varit som ett skolboksexemplar och boat musten ur mig. Det har varit blommor, handdukar, babypåslakanset, gosedjur, filtar, gardiner you name it och jag har boat med det. Lite så där känner jag nu också, jag har en hunger efter att få göra det mysigt. Mitt hem är min borg, typ den känslan. Jag vill att allt ska vara mysigt, varmt och ombonat. Precis som man gör när man bäddar för en bebis. Dessutom så ska även allt vara på den platsen där de hör hemma. Jag springer runt här och är någon ordningsfascist, gapar när jag hittar saker på fel ställe och blir irriterad när inte resten av familjen förstår att världen går under när en leksak ligger på golvet, ett tomkuvert ligger på köksbordet eller när kuddarna inte är fluffad i soffan. Herregud vad jag håller på. Hade jag inte vetat bättre så hade jag faktiskt trott att jag var höggravid, magen putar ju alltid ändå så. Haha

DSC_2075

DSC_2084

DSC_2079
DSC_2073

Så jag fortsätter gå här och tillsätta rosa där jag kan.
Jag går här och planerar inköp av växter som gör det ombonat.
Jag går här och fantiserar om möbler så gör hemmet smidigare
Jag går här och drömmer om hur jag vill ha det.
Men mest är jag en gestapo som gastar ut order till resten av familjen.
Mitt hem är min borg!

2 kommentarer

  1. Att tillsätta rosa där du kan, så himla fint. Haha, jag skrattar igenkännande åt gestaposkriken. jag tror Dennis känner ännu mer igen sig, för han är ännu värre med det där. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.