Att påminna


Ni glömmer väl inte rabattkoden hos Klinta!
Publicerar inlägget igen så att ni lätt hittar. Gäller november ut. Perfekta julklappar till de som har allt.

Ni vet ju att jag älskar Klinta & Co.’s massageljus och just för att jag tycker att de är så galet bra så har jag nu vaskat fram ett erbjudande till er så ni också får en chans att bli förälskade i ljusen.Klinta20

Hela november ut har ni chans att handla till 20% i hela webshopen! Ange bara koden emschen i kassan så får ni rabatten. Handlar ni dessutom över 400 kr så är det frakfritt.

Det där setet med tre små ljus tycker jag är en perfekt gåbortgåva så här i jultider. Jag älskar blommor, det vet ni om, men att få gåvor som man kan njuta av dubbelt är aldrig fel. Ser ni det stooora ljuset? Det har tre vekar och allt brinner upp, varenda liten droppe brinner upp men det varar länge.
Sen kan ni ju göra som mig och spara glasen när ljuset har brunnit upp. Jag använder de till allt möjligt, de små har jag använt till vaser, de mellanstora har jag serverat både glögg och pannacotta i ja inte samtidigt då förstås och de med trälock sparar jag för att använda till att förvara saker i. Dubbel användning när faktiskt trippelanvändning på Klintas ljus alltså. Njuta av doften, smörja in sig med vaxet och använda glaset. Snacka om miljötänk!

Så in med er nu och shoppa! Det ska jag göra!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.