Jag var visst sjuk

Idag har jag varit hos doktorn och sen har jag varit hos doktorn igen. Jag skulle egentligen bara dit för att ta några blodprover för min FM men så bad jag sköterskan ta mitt CRP (för er som är som mig så är det ett snabbt blodprov som visar om man är sjuk eller inte typ) för jag misstänkte att jag hade eller iaf var på väg att få lunginflammation. Och jo sköterskan konstaterade att sjuk det var jag då för mitt CRP låg högt så det var bara till att få en tid till doktorn också. Givetvis var det timmar mellan de två besöken och givetvis så blev doktorn försenad också så jag satt rakt upp och ner på kliniken och väntade. Så sjukt tråkigt.
Nu har jag iaf fått två olika hostmediciner som jag ska ta för jag har jag luftrörskatarr, vad nu det är. Äcklig hostmedicin ska numera intas vid fyra tillfälle. Skål eller nåt.

Imorgon är det fredag och jag stannar hemma från jobbet även imorgon och vilar upp mig. Förhoppningsvis så orkar jag jula lite till annars får det vara som det är, det blir ju trots jul ändå!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.