Att se det positiva

Eftersom jag försöker leva ett positivt liv letar jag alltid i det positiva i varje situation. Att inte vara hemma med barnen gör ont, att få höra att Alfred inte kunde somna utan var ledsen efter mamma svider bortom vett och sans men jag kan inte göra något åt just det för jag är i Göteborg. Så mitt val är att vara nedstämd för att jag inte kan trösta och vara hemma med barnen eller så kan jag leta efter något att glädjas över.

20130218-074636.jpg
Att äta frukost utan stress är verkligen något jag gläds åt. Att kunna läsa en tidning till frukosten lika så. Det är inte det att jag inte kan göra det hemma men jag gör inte det helt enkelt, alltid något annat som behövd göras.

De här dagarna kommer göra mig gott!

2 kommentarer

  1. Jo, man längtar. Men det är inget hinder för att njuta ohejdat av både hotellfrukostar och hela nätter i egen säng! Själv reser jag just nu bara över dagen och då blir det bara extremt tidigt mornar och väldigt trötta kvällar… inte alls charmigt faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.