När Göteborg är bättre

Så var det dags igen att resa i jobbet igen. Jag börjar förstå de som tröttnar på att resa i tjänsten. Inte för att jag har tröttnat på att bo på hotell men jag börjar tröttna på att inte vara med mina älsklingar.
Jag fick rådet att boka First Hotel G av min lärarkollega från Göteborg, jag tog det rådet. När jag sen pratade med mina kollegor så brukade de tydligen bo på ett annat hotell i Göteborg, jag blev lite nervös för att rådet inte skulle vara så bra. Helt obefogad nervositet!

20130217-223501.jpg

En sak som är säkert i.a.f. är att Göteborg är bra mycket trevligare än Vänersborg!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.