Att se fördelarna

Jag är ju, som ni vet, väldigt trött på att åka taxi till och från Simrishamn. Fast där finns fördelar förstås. Taxin hämtar mig här hemma senare än vad tåget går, taxin kör direkt så jag slipper klödda med byte och jag blir inte försenad. Dessutom kan jag sova hela vägen till Simrishamn utan att riskera att sova för länge. Fördelar finns det absolut och nu ska jag fokusera på de positiva bitarna för snart nog börjar jag pendla med tåg igen, varje dag.
Ja och så ska jag sova gott i taxin.

(null)

(null)

(null) Jag tog morgonen i så sakta gemak, njöt av en vissen ranunkel, väldoftande tazetter och tittade i min inspirationsbok att jag glömde bort klockan. Stressad slängde jag ner allt i väskan, borstade tänderna i ett flygande tempo och ut genom dörren. Nu har jag stått här i fem minuter och ingen taxi än nåja jag missade inte taxin iaf.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.