Att ta det lugnt

Ibland måste man unna sig en stilla morgon utan stress.

20131205-072058.jpg
Idag är det vad man skulle kunna kalla för en perfekt morgon. Vi gick upp i så god tid att vi hann med vars en kopp kaffe och jag tog en smörgås med julskinka, senap (Johnnys förstås!) och rödbetssallad. Perfekt! Just idag kan jag förstå det där med att äta frukost hemma. Fast sömnen är fortfarande viktigast för mig. Allting blev perfekt imorse, utan stress och bråk. Perfekt! Jag hade tänkt att vara med på ett möte nu på morgonen men så insåg jag att jag hade behövt gå precis när mötet började för att hinna i tid till kursen. Känns sådär lönt. Så därför sitter jag här på EH och dricker en latte och bara njuter av att få starta dagen ensam. Perfekt!

20131205-072540.jpg

20131205-072601.jpg
Jag gillar verkligen EH på centralen (den som ligger mot Börshuset) för det är inrett så det känns som om jag sitter hemma hos någon. Varmt, ombonat och mysigt.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.