Vad jag tittar på just nu

Ja som ni märker så har det ju blivit lite tunt med inlägg igen. Dels beror det på att jag har varit på möte om min framtid nu två dagar i rad. Det ena mötet gick riktigt bra och det andra mötet ja det gick också bra. Eftersom jag har beslutat mig för att inte älta i det mer just nu för jag måste låta det ta den tid jag behöver för att ta mig till vägskälet och inte försöka mig på några genvägar. Så mer om det senare fram när jag väl nått till vägskälet eller iaf tills jag har landat i mina tankar.

Vad gör man då när man är en sådan där funderare som mig? Jo man sysselsätter sig. Det jag sysselsätter mig är typiskt dumma saker att sysselsätta sig med. Det enda ökar omfånget och det andra minskar omfånget. Vad jag gör? Ja jag bakar ju förstås vilket ökar omfånget på rumpan och sedan sitter jag på nätet och tittar på sånt som gärna får flytta hem till min typ nu genast och det ja det minskar givetvis omfånget av plånboken. Haha

Julgranspynt

 

Just nu funderar jag mycket på hur jag vill att årets julgran ska se ut. Jag har ju planer på att gå ifrån allt som jag brukar ha med min julgran. Jag brukar ha stora frångolvtilltak-stora men i år tänkte jag köra på lite mindre. Jag vill ha en liten tjock, vacker gran i en zinkspann. Inte så himla lätt att hitta en sådan spann som jag vill ha (måste vara minst 10 l) så jag har gått över till att tänka pynt istället. Jag vill inte ha någon färg i år har jag bestämt mig för eller ja silver och vitt kanske räknas som färg? Först tänkte jag att jag ville ha en gran så som farmors gran såg ut när jag var liten men sen tänkte jag att nä det var inte så himla käckt i vårt vardagsrum. Så jag kikade in på Åhléns och hittade dessa och de var ju verkligen vackra. Ugglan är ju bedårande tjocksöt. De blir nog inte dessa, jag känner ju mig själv, men jag gillar de och det blir nog något liknande. Grisen är ju bara så söt att jag smäller av. Den får mig alltid att tänka på Lotta på Bråkmakargatan för hennes Bamse ser ju ut precis så där..

Sen har jag fått för mig att jag behöver en ny outfit, mest för att det hade varit kul men lite också för att jag kanske skulle behöva det om det där vägskälet kommer någon gång. Eller så kan jag bara skylla det på att jag alltid vill se ut som den business woman jag inte är. Haha

Namnlöst-1

 

Alltså det här är så mycket jag att det liksom inte riktigt behövs någon förklaring. Väskan – åh så snygg! Plånboken – ja men hallå Michael Kors och rosa do I need to say more liksom? Stövlarna – en kvinna kan aldrig ha för många stövlar och nu har ju faktiskt snön kommit. Kappan – En kappa är aldrig fel, värmer lilla (nåja) rumpan. Klänningen – OMG jag tror jag svimmar! Alltså klänningen ser så sjukt skön ut att jag bara måste ha den! Ja det är ju ingen större uppoffring att köpa den. Kolla priset!

Alltså internet och nätshopping är inte alltid så himla bra. Det är alldeles för enkelt att klicka hem sånt som skapar habegär. Men än har jag inte klickat hem någon fast imorgon kommer nog den där klänningen att klickas hem, herregud den kosta ju typ inget alls nästan gratis.

Så nu vet ni varför jag inte bloggar, jag dreglar över villhasaker på nätet.

2 kommentarer

  1. Du ska prata om att göra folk nyfikna! Jag blir hur nyfiken som helst på dina kryptiska inlägg… Men det låter som något spännande och det är bra 🙂

    Själv funderar jag på att INTE åka till Åhléns för att kolla in julpyntet, för om jag gör det så kommer ungarna inte få några julklappar. Helt enkelt!

    • Haha jag VET! Jag önskar jag kunde berätta för jag hade behövt andras råd och input men vissa saker kan man inte prata vitt och brett om utan att det blir snett och fel. Lovar att berätta så fort jag kan.

      Åhléns är alltid farligt för mig. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.