Att ta in hösten

Far, pensionären, kan ju inte vara pensionär så han jobbar och sliter mest hela tiden. Ibland är det bra att han gör det, som idag när han fällt rönnbärsträd. Det innebär att han tar hem lite rönnbär som jag kan dekorera med. Sen är jag galet förtjust i hyllebär (ja ni kanske säger fläder men jag är skåning) så på en av promenaderna idag så råkade det följa med lite hyllebär hem. De passar så galet bra med de gröna vaserna och ljusstaken som jag köpte hos Lina för ett tag sedan. Att ta in hösten gör det allt lite mysigare, lite varmare och lite mer ombonat.DSC_6808 DSC_6805 DSC_6804

Nu får jag ta mig en liten knäckemacka för snart ska jag bege mig till målarkursen som jag ska gå nu i höst. Kreativ Mindfulness, vi provade det när jag gick i Simrishamn och det var otroligt givande. Det ska bli skoj att öva mer på det! Jag behöver mer kreativitet i mitt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.