Med fingrarna kladdiga av färg

Idag har jag varit på Mindful Kreativitet (det hette visst så och inte Kreativ Mindfulness) och kladdat med färg. Ja alltså vi skulle måla och utforskar hur det är att måla utan krav. Jag började försiktigt och bara lät penseln dansa över min lilla hörna av pappret, när jag slutade stod jag där med fingrarna kladdiga av färg. hahaha Underbart!
Det var så härligt att måla, jag måste ta fram mina grejor här hemma så jag kan kladda när det behövs. Jag ska leta efter lite mer material på Ullared i helgen när vi ska dit. Jag vill ha pärlemorglans i färgerna.
Var handlar ni ert material? Är det bara de “stora vanliga” som gäller eller har ni något litet smultronställe för pysselsaker?
Pinterest är fyllt med massa härliga idéer men tja jag är ju på den nivån att jag lägger en schablon på canvas och sen målar jag med en färg. Jag tror barnen på Affes förskola är mer avancerade än mig. hahaha
Jag kanske skulle se om jag kunde gå en riktigt målarkurs. Tänk att kunna måla på riktigt. Jag ska köpa mig ett staffli, en röd basker och sen ska jag stå på altanen och måla lavendel och dricka rött vin. Nä jag har inga fördomar alls om hur konstnärer ser ut. Hahahaha
DSC_0268

Den här gjorde jag i påskas och den är nog det bästa jag någonsin har presterat i form av något målande. Inte särskilt avancerat men ack så kul!

3 kommentarer

  1. Systrarna Grene har en massa kul när man ska måla, canvastavlor, färg, penslar – och mycket bra priser! Men även den måleriaffären på Stora Nygatan har mycket, men dock lite annan prisbild.

  2. Det är lättare sagt än gjort att måla förutsättningslöst. Jag har jättesvårt att inte hålla mig till former och saker som jag vet hur de ska bli innan jag ens börjat.
    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.