Att visa lite till

Jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag kommer tjata ihjäl er med bilder och text om hur bra jag mår här på Landön och hur fint här är. Men men så får det vara för jag kan inte låta bli. haha

DSC_4930

DSC_4932 DSC_4952

DSC_4974

Och massa blommor finns här också att fotografera men det tycker ju inte jag om… Hehe

DSC_4900

DSC_4902

DSC_4911

DSC_4912

DSC_4927

Sen är det ju det där med Landön Zoo också. Om man nu är lagd på det hållet att det är kul med skrikande, flaxande och framförallt bitandes fåglar (kan vara så att jag dömer alla fåglar utifrån hur en kakadua var) så är det ju lite extra kul att vara nära systeryster.

DSC_4986

DSC_4991

DSC_5006

DSC_5016

DSC_5022Bäst är absolut denna sista fågeln, hur kul som helst! Ser ni hur hon ser ut med sina klor? Jag trodde att hon kanske hade skadat sig så jag frågade systeryster. Då skrattade systeryster för denna fågeln försöker visa att hon vill, hon vill leka/mysa/bitas eller något hon bara vill så mycket att hon “tvår sina händer”. haha
Lite gulligt faktiskt.
Fast när man är hos fåglarna så är det händerna på ryggen som gäller, allt för att lära barnen att man inte sticker in fingrarna till djur i bur.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.