Ett oväntat besök

Jag och Alfred har verkligen haft en underbar dag i husvagnen. Jag lyckades sätta upp vindskyddet alldeles själv och det blev bra så vi satt i solen utan att besväras av vinden och åt några ballerinkex (obligatoriska kaka i husvagnen). Riktigt härligt! Vi har ätit glass, vi har promenerat och vi har bråkat ja det verkar vara lite obligatoriskt just nu det med. Men framförallt så har vi haft vänner på besök! Det har varit så himla trevligt att få visa lilla Landön för frun med familj.
DSC_5032

DSC_5036

DSC_5040

DSC_5042

DSC_5048

DSC_5099

DSC_5111

Oj så kul det är att träffa vänner! Barnen lär sova gott hela natten för oj vad de har hållit igång idag.
Jag lär nog också sova gott vilket jag alltid gör efter en dag ute i frisk luft och sol eller ja jag sover väl alltid gott i husvagnen.
Extra gott kommer jag nog sova i natt när jag har Kärleken hos mig efter hans rallydag.

DSC_5051

DSC_5053

DSC_5058

DSC_5057

DSC_5056

DSC_5082

DSC_5075

Eftersom där bara var två gungor och de var ockuperade av de där treåringarna med stor vilja så tog jag Filipen med mig och tittade på vad för roligt som fanns.
Till Filipens stora glädje hittade jag snäckor som han samlade på sig.
Underbara lilla store pojke!

DSC_5071

DSC_5085Härliga Landön, tack för att du visade dig från din bästa sida så här en dag i april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.