Att vråla högt

Ibland blir allt inom mig bara svart och lättretat som en ilsk kobra. Då vill jag bara vråla och kasta ägg på väggen som Mattis.  
 Att det kom ikväll kanske inte är så konstigt eftersom vi startade hemkomsten med att Alfred stängde bildörren på storebrors tumme. Sirenen gick igång på båda två och nej det var inte alls så farligt som det låter.   Sen kommer vi in och inser att vi behöver storhandla, in med barnen i bilen igen. Väl hemma igen och redo för att fylla frysen upptäcker vi att frysen har stått öppen under tiden vi var i husvagnen. Så ja det var ju bara till att börja röja. Ja en kan ju tappa tålamodet för mindre. Middagen blev duktigt försenad vilket i sin tur gjorde att barnen kom i säng toksent vilket kommer ge en svår måndagsmorgon. Så jag valde att gå ut en runda med Sid istället, bra med friskluft tänkte jag. Nähä icke då, tänkte Sid och vägrade gå. Två tredjedelar av våran promenad fick jag därför bära Sid. Just fin promenad det. Jag ger upp för idag och somnar gott i soffan fast jag borde gå och lägga mig.  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.