Min Bermuda-triangel 

Idag är vädret offer för stridiga känslor för det skiftar mellan regn och solsken samtidigt som det blåser så mattan i förtältet fladdrar. Jag sitter i förtältet med Sid i knäet, kaffekoppen bredvid mig och försvinner in där tid och rum försvinner – Pinterest.  

Det finns så otroligt massa fint att bli inspirerad av på Pinterest. Jag märker inte att timmarna går, bara att batteriet minskar.  

Alla bilderna är från Pinterest och det är bara att klicka på de så hamnar ni också i Bermuda-triangeln.  

        

Nu vill jag bara hem och göra färdigt mitt växthus! 

  

  

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.