Attjo attjo prosit

Är det allergi eller är det förkylning? Ja inte vet jag men jag snörvlar och nyser som Prosit i Snövit. Sjukt störigt.
Så ikväll ligger jag i min soffa (ja ikväll också) och tycker att Kärleken ska servera mig te.
Sen skriver jag på FB-chatten med 4 fantastiska tjejer som verkar gilla min idé. WooHoo! Så nu kan jag sluta noja mig över att min idé skulle dissas. Vi får väl se när och hur det här slutar men roligt är det.
Vänner är bra fint!

DSC_4336 DSC_4334

Fick hem min prenumerationsgåva från Allt i Hemmet idag. 
Så himla kära muggar och ett matchande kuddfodral och det är ju bra för jag försöker allt matcha mina muggar med kuddarna och filtarna i soffan. haha
Men visst är de söta!

DSC_4339

Jag fick inget godis igår så därför sätter jag i mig lite påskgodis nu istället.
Jag skulle kunna knarka de där chokladäggen, sjukt goda!

Men nu, te och godis – sen kudden.

1 kommentar

  1. Svårt o veta i dessa tider om det är pollen eller förkylningar som spökar – men hoppas det försvinner snart oavsett vad det är 🙂 Och vad roligt att ha människor som hakar på en idé man fått, bästa känslan 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.